foto

Michał Żurawski

  • nar. 2.7.1979 (36 let)
    Zabrze, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Kochaj
2015 Karbala
Strażacy (TV seriál)
2014 Jeziorak
Město 44
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Kac Wawa
2011 Numeros, Los
Przepis na życie (TV seriál)
V temnotě
1920. Wojna i milosc (TV seriál)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Sprawiedliwi (TV seriál)
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Lunatycy (TV film)
Nula
Taras Bulba
2008 Czarny
Londyńczycy (TV seriál)
Malá velká láska
Ojciec Mateusz (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)
2007 Benek
Ekipa (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Óda na radost
Pitbull (TV seriál)
Rh+
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace