foto

Adrian Holmes

  • nar. 31.3.1974 (43 let)
    Wrexham, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mission NinetyTwo: Dragonfly
2015 Pomsta
Vánoční horor
2014 Debug
2013 Carpenter's Miracle, The (TV film)
Elysium
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film)
2012 Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
Chata v horách
True Justice: Blood Alley (TV film)
2011 Červená Karkulka
Hangár 14
Na stopě vrahovi (TV film)
Pohřešovaná (TV film)
Útěk z minulosti (TV film)
2010 Amazon Falls
Dcera jako rukojmí
Frankie & Alice
Paradox
Stonehenge apokalypsa (TV film)
Wrecked
2009 Dům (TV film)
Pouliční rváč
2008 Far Cry
Ice Blues
Kmen Andromeda (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Vzpoura v Seattlu
2006 Bratz 2: Pyžamová párty
Elita armády
Jako Mike 2
Výkřiky ve tmě (TV film)
2005 Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
Hot Wheels Acceleracers: Bod zlomu
Hot Wheels Acceleracers: Start
Maximální limit
Supervulkán (TV film)
Už jsme tam?
14 hodin strachu (TV film)
2004 Meltdown (TV film)
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Divoké dny (TV film)
Hot Wheels Highway 35 World Race
2002 Fade to Black
Kai a Gerda (TV film)
Tajný život (TV film)
2001 Bizarní frekvence (TV film)
Valentine
1999 Vražedné bratrstvo (TV film)
1993 Only Way Out, The (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Fighting Fire with Fire (S05E15)
Mary Kills People (TV seriál)
Bloody Mary (E01)
2016 Arrow (TV seriál)
Legacy (S05E01)
Broken Hearts (S04E16)
2015 Arrow (TV seriál)
Zlomený šíp (S03E19)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Deathstroke (S02E18)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Identita (S02E02)
Město hrdinů (S02E01)
Oběť (S01E23)
další epizody (5)
Cult (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
2012 Continuum (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Blood on the Scales (S04E14)
V (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pamatuj na smrt (S10E08)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
4400 (TV seriál)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Noční směna (S06E05)
Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2009 Mo'Nique Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace