foto

Sonny Marinelli

  • nar. 2.5.1967 (49 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Vincentův svět
2012 Vegas (TV seriál)
2011 Jarní rituál
Rosewood Lane
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Kořeny mafie
Žralok (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Smrt po internetu
2004 Dárek z lásky
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace