foto

Oaklee Pendergast

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Oaklee Pendergast si zahral Sima, najmladšieho syna Naomi Watts a Ewana McGregora vo filme Nič nás nerozdelí a následne sa objavil v úspešnom horore Wer. Študoval na divadelnej škole Sylvie Young, ktorú navštevoval od útleho veku a objavil sa v rade populárnych britských televíznych seriálov.

ITAfilm

Herecká filmografie

2016 The Missing (TV seriál)
Come Home (S02E01)
2014 Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 Wer
2012 Nic nás nerozdělí
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace