foto

Oaklee Pendergast

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Oaklee Pendergast si zahral Sima, najmladšieho syna Naomi Watts a Ewana McGregora vo filme Nič nás nerozdelí a následne sa objavil v úspešnom horore Wer. Študoval na divadelnej škole Sylvie Young, ktorú navštevoval od útleho veku a objavil sa v rade populárnych britských televíznych seriálov.

ITAfilm

Herecká filmografie

Filmy

2014 Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 Wer
2012 Nic nás nerozdělí

TV seriály

2016 Camping (TV seriál)
The Missing (TV seriál)
Come Home (S02E01)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace