foto

Nikki Amuka-Bird

  • nar. 1976
    Nigérie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Popírání holocaustu
2015 Jupiter vychází
2006 Loď stínů
2005 Jako v nebi

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (8)
2015 Inside No. 9 (TV seriál)
Cold Comfort (S02E04)
2014 House of Fools (TV seriál)
Scrotal Recall (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Man with the Golden Gun (S03E07)
2013 Luther (TV seriál)
Episode #3.4 (S03E04)
Episode #3.3 (S03E03)
Episode #3.2 (S03E02)
další epizody (4)
2012 Sindibád (TV seriál)
2011 Luther (TV seriál)
Episode #2.4 (S02E04)
Episode #2.3 (S02E03)
Episode #2.2 (S02E02)
další epizody (4)
2008 Přežít! (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace