foto

Nikki Amuka-Bird

  • nar. 1976
    Nigérie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Quarry (TV seriál)
Figure Four (S01E02)
You Don't Miss Your Water (S01E01)
2015 Jupiter vychází
2014 House of Fools (TV seriál)
Scrotal Recall (TV seriál)
2012 Sindibád (TV seriál)
2010 Luther (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
2006 Loď stínů
Robin Hood (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
2005 Jako v nebi
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace