foto

Jamie Thomas King

  • nar. 9.7.1981 (35 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mr. Turner
2013 Únos Air Force One (TV film)
2012 Sněhurka bratří Grimmů
Storage 24
Tower Block
2011 Jeden musí z kola ven
Legenda o Pekelné bráně
Zamilovaní
2010 Day One (TV film)
2008 Ztracené město (TV film)
2006 Tristan a Isolda
Vampire Diary
2005 Pod hladinou

TV seriály

2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Marchlands (TV seriál)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace