foto

Miloslav Halík

  • nar. 4.2.1955 (61 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

1990 Maestro (TV film)
1989 Vrať se do hrobu!

Herecká filmografie

2014 Bony a klid 2
2011 Znamení koně (TV seriál)
1990 Maestro (TV film)
1987 Bony a klid

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace