foto

Richard Libertini

  • nar. 21.5.1933
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • zem. 7.1.2016 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Aquarius (TV seriál)
Your Mother Should Know (S01E11)
It's Alright Ma (I'm Only Bleeding) (S01E10)
2011 Můj přítel delfín
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2007 A Grandpa for Christmas (TV film)
Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa (TV film)
Každý chce být Ital
2006 Výprodej
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
4th Tenor, The
2001 The Zeta Project (TV seriál)
2000 Cursed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Vendeta (TV film)
1998 Columbo: Popel popelu (TV film)
Jasná lež (TV film)
Kariéristi
Smrtonosná zbraň 4
1997 Frankensteinův dům (TV film)
Jenny (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Cosby (TV seriál)
Cutty Whitman (TV film)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Cultivating Charlie
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Nell
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Pacific Station (TV seriál)
1990 Čas probuzení
Equal Justice (TV seriál)
Extreme Close-Up (TV film)
Family Man, The (TV seriál)
Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
Lemon Sisters, The
Ohňostroj marnosti
Právo a pořádek (TV seriál)
The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Animal Behavior
Fair Game (TV film)
Fletch žije
1988 Empty Nest (TV seriál)
Hořící kříže
Murphy Brown (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Narození páně
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Velké problémy
1985 Čtvrtý z mudrců (TV film)
Fletch
George Burns Comedy Week (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Jsem žena nebo muž
Nevěrně tvá
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Když chlap zešílí
Transakce století
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Nejlepší přátelé
Soup for One
1981 American Playhouse (TV seriál)
Bret Maverick (TV seriál)
Sharkyho mašina
Two of Us, The (TV seriál)
1980 Pepek námořník
1979 Blízcí příbuzní
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Fame (TV film)
Mork & Mindy (TV seriál)
Nebeské dny
Three on a Date (TV film)
1977 Carter Country (TV seriál)
Fire Sale
Soap (TV seriál)
Szysznyk (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Tony Randall Show, The (TV seriál)
1975 A kdo ji zabije teď?
Baretta (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 Mortadela
Story Theatre (TV seriál)
1970 Burani ve městě
Hlava 22
Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Don't Drink the Water
1968 Noc, kdy přepadli kabaret Minských
1966 That Girl (TV seriál)

Dokumentární

1970 World of Love, A (TV film)

TV pořady

1964 That Was the Week That Was (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace