foto

Olivia Cooke

  • nar. 27.12.1993 (23 let)
    Oldham, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Olivia Cooke se narodila dne dvacátého sedmého prosince roku 1993 v is an English Oldham v Greater Manchester v Anglii ve Velké Británii. Je to herečka, příležitostná zpěvačka a amatérská komička.

Svou hereckou kariéru započala poměrně nedávno a to v roce 2012, kdy se objevila hned v několika snímcích. Bylo tomu kupříkladu v One Direction: Up All Night: The Live Tour, Blackout nebo The Secret of Crickley Hall.

Její doposud nejvýznamnější a nejznámější role přišla až o rok později (konkrétně v roce 2013) a to v americké televizní sérii Bates Motel na A&E, kde vystupuje jako Emma Decody. Mimo jiné se i objevila v několika málo pořadech a to převážně v různých talk-show.

Vzhledem k tomu, že se jedná o mladičkou herečku a její kariéra je teprve na jejím začátku, můžeme od ní očekávat mnohé, protože jak se zdá, prosadit se pro ni není nikterak těžké.

Pro rok 2014 má naplánováno hned několik filmů, které mnozí filmoví kritici vychvalují až do nebes (mluví se třeba o The Signal nebo Ouija).

Pavel "P. J. D." Dovhanič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Life Itself
Ready Player One
2017 Thoroughbred
2016 Katie se loučí
The Limehouse Golem
2015 Já, Earl a holka na umření
2014 Ouija
Signál z neznáma
Tichý experiment

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
The Cord (S05E10)
Visiting Hours (S05E09)
The Body (S05E08)
další epizody (7)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Navždy (S04E09)
Nevěrná (S04E08)
Všude dobře, doma nejlíp (S04E07)
další epizody (8)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
Šílenství (S03E09)
Jáma (S03E08)
další epizody (10)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
další epizody (10)
2013 Axe Cop (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
další epizody (9)
2012 Blackout (TV seriál)
Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bates Motel Inside the Casting Room

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace