foto

Michael Culkin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chicken
Mortdecai: Grandiózní případ
Mr. Holmes
2013 Justin: Jak se stát rytířem
2011 The Door
Železná lady
2010 Secret Diaries of Miss Anne Lister, The (TV film)
Smrt v Šanghaji
2009 Boogie Woogie
Dorian Gray
Star Runners (TV film)
2007 Forgiven (TV film)
Ostrov pokladů
Psanec
Rembrandtova Noční hlídka
2006 Křižák v džínách
2005 Mrazivá tma
Paní Palfreyová
Show začíná
Smrt po internetu
2004 Božská Julie
D'Artagnanova dcera (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
2003 Napoleon
2002 Hodiny
Shackleton (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
Velmi relativní známosti
1999 Ideální manžel
Plunkett & Macleane
1998 Nebezpečná krása
Place Vendôme - Svět diamantů
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
Fotograf mrtvých duší
Into the Blue (TV film)
Lolita
Pátý element
Woodlanders, The
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
1994 Nehynoucí láska
Pros & Cons of Breathing, The
1992 Candyman

TV seriály

2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
The Crown (TV seriál)
Assassins (S01E09)
Act of God (S01E04)
Windsor (S01E03)
další epizody (4)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Blood of Brothers (S02E02)
The Blood of Man (S02E01)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Lovers (S01E08)
The Hierophant (S01E07)
The Hanged Man (S01E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Velká čtyřka (S13E02)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Episode #3.4 (S03E04)
Episode #3.1 (S03E01)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Runaway (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Řím (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
Our Mutual Friend (TV seriál)
Supply & Demand (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace