foto

Kumail Nanjiani

  • nar. Karachi, Pákistán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 LEGO® Ninjago® film
The Big Sick
2016 The Late Bloomer
2015 Hell & Back
Hello, My Name Is Doris
Loaded
2014 Sex Tape
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2013 Dítko z pekla
Králové léta
Manželství na kšeft (TV film)
Milo
Timms Valley (TV film)
2012 Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Mash Up (TV film)
2010 Pod jednou střechou

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Customer Service (S04E06)
The Blood Boy (S04E05)
Teambuilding Exercise (S04E04)
další epizody (6)
2016 Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
Harmonquest (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
The Uptick (S03E10)
Daily Active Users (S03E09)
Bachman's Earning's Over-Ride (S03E08)
další epizody (10)
Zviřátka (TV seriál)
Dogs (S01E04)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Změna strategie (S02E01)
2014 Major Lazer (TV seriál)
Math Bites (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Test v praxi (S01E07)
Střet zájmů (S01E05)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
2013 Ghost Ghirls (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
2012 TripTank (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Žhavá láska (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Portlandia (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2014 Misery Loves Comedy

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 HuffPost Live Conversations (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 This Is Not Happening (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Big Sick

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace