foto

Silvie Dymáková

  • nar. 1982
    Hradec Králové, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Silvie Dymáková se narodila v roce 1982 a už od svých 17 let spolupracuje s českými televizemi. Prošla profesemi redaktora, střihače a režiséra. Během úzké spolupráce s TV Prima natočila stovky reportáží (domácích i zahraničních), podílela se na publicistickém pořadu Soukromá dramata, kde se zaměřovala hlavně na sociální problematiku. Od roku 2008 vede malou produkční společnost DSi studio, s.r.o., kterou založila a která se zabývá výrobou zpravodajství, publicistiky a dokumentu, převážně pro TV Prima. V roce 2011 Silvie Dymáková režírovala sportovně-sociální dokument Tour de Labe handicap, tento snímek odvysílala Česká televize. O rok později vznikl její zatím největší film Šmejdi, který mapuje problematiku předváděcích akcí.

Aerofilms

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Šmejdi
2011 Tour de Labe Handicap

TV pořady

2014 Gejzír (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 Šmejdi

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2013 Šmejdi

Producentská filmografie

Dokumentární

2013 Šmejdi

Střihačská filmografie

Dokumentární

2013 Šmejdi

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Fenomén Šmejdi (TV film)

TV pořady

2014 Český lev 2013 (TV pořad)
2012 Peklo na talíři (TV pořad)
2010 Hyde Park (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Soukromá dramata (TV pořad)
1997 Zprávy TV Prima (TV pořad)
1987 Objektiv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace