foto

Max Desrau

  • nar. 21.3.1918
    Rouen, Francie
  • zem. 29.9.2001 (83 let)
    Noisy-le-Sec, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Velká cesta
1994 Faussaires, Les
1993 Pétain
1987 Comédie du travail, La
1985 Jediný svědek (TV film)
Passage, Le (TV film)
1983 Bourreau des coeurs, Le
Tante Blandine (TV film)
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Qu'est-ce qui fait craquer les filles...
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
Double vie de Théophraste Longuet, La (TV film)
Fais gaffe à la gaffe!
Kdo nastaví kůži
1980 Voulez-vous un bébé Nobel?
1979 Roi Muguet, Le (TV film)
1978 Robert Macaire (TV film)
1977 Apprenti salaud, L'
Comme sur des roulettes
L'imprécateur
1975 Akce Lady Marlène
1974 Air Atlantic 725 (TV film)
Père Noël est en prison, Le (TV film)
1973 Číňané v Paříži
Moi y'en a vouloir des sous
Monsieur Pompadour (TV film)
Muž z Acapulca
1972 Vie et la passion de Dodin-Bouffant, La (TV film)
1970 Clodo
Piti Piti Pa
Poslední adresa
Tout spliques étaient les Borogoves (TV film)
1969 La librairie du soleil (TV film)
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
Huckleberry Finn (TV film)
1966 Caïd de Champignol, Le
Trois enfants... dans le désordre
1965 Baratineurs, Les
Bonne planque, La (TV film)
Enquiquineurs, Les
1964 Grande frousse, La
Jak vykrást banku
Mata Hari
Une ravissante idiote
1963 Clémentine chérie
Un drôle de paroissien
1962 Filles de La Rochelle, Les
Snobs!
Un clair de lune a Maubeuge
1961 La petite Dorrit (TV film)
Mystères de Paris, Les (TV film)
Radosti velkoměsta
1960 Les Héritiers
Les tortillards
Zazie v metru
1959 Arrêtez le massacre
Croquemitoufle
Četník z Champignolu
Le Petit prof
1958 En bordée
Les Motards
Mon coquin de père
1957 Cinq millions comptant
Nous autres à Champignol
1956 Bébés à gogo
Joyeuse prison, La
Les Duraton
Lumières du soir, Les
1954 Beránek s pěti nohama
Escalier de service
Le mort en fuite
L'Oeil en coulisses
1953 Belle mentalité
Le Portrait de son père
Virgile

TV seriály

1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1993 Velké vlny (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1981 Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Fachoda (TV seriál)
1976 Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
L'éducation sentimentale (TV seriál)
1972 Misérables, Les (TV seriál)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)
Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1969 Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Princesse du rail, La (TV seriál)
Saturnin (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Médard et Barnabé (TV seriál)
Svatouškové (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace