foto

Max Desrau

  • nar. 21.3.1918
    Rouen, Francie
  • zem. 29.9.2001 (83 let)
    Noisy-le-Sec, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1996 Velká cesta
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1994 Faussaires, Les
1993 Pétain
Velké vlny (TV seriál)
1987 Comédie du travail, La
Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Jediný svědek (TV film)
Passage, Le (TV film)
1983 Bourreau des coeurs, Le
Tante Blandine (TV film)
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Qu'est-ce qui fait craquer les filles...
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
Double vie de Théophraste Longuet, La (TV film)
Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
Fais gaffe à la gaffe!
Kdo nastaví kůži
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
Voulez-vous un bébé Nobel?
1979 Roi Muguet, Le (TV film)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Robert Macaire (TV film)
1977 Apprenti salaud, L'
Comme sur des roulettes
Fachoda (TV seriál)
Imprécateur, L'
1976 Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
Opération Lady Marlène
1974 Air Atlantic 725 (TV film)
Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Père Noël est en prison, Le (TV film)
Un curé de choc (TV seriál)
1973 Éducation sentimentale, L' (TV seriál)
Chinois à Paris, Les
Karatekas and co (TV seriál)
Moi y'en a vouloir des sous
Monsieur Pompadour (TV film)
Muž z Acapulca
1972 Misérables, Les (TV seriál)
Vie et la passion de Dodin-Bouffant, La (TV film)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)
Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Clodo
Piti Piti Pa
Poslední adresa
Tout spliques étaient les Borogoves (TV film)
1969 La librairie du soleil (TV film)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Huckleberry Finn (TV film)
Princesse du rail, La (TV seriál)
Saturnin (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Caïd de Champignol, Le
Trois enfants... dans le désordre
1965 Baratineurs, Les
Bonne planque, La (TV film)
Enquiquineurs, Les
Médard et Barnabé (TV seriál)
Svatouškové (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
Grande frousse, La
Jak vykrást banku
Mata Hari
Une ravissante idiote
1963 Clémentine chérie
Un drôle de paroissien
1962 Filles de La Rochelle, Les
Inspektor Leclerc (TV seriál)
Snobs!
Un clair de lune a Maubeuge
1961 Mystères de Paris, Les (TV film)
Petite Dorrit, La (TV film)
Radosti velkoměsta
1960 Héritiers, Les
Les tortillards
Zazie v metru
1959 Arrêtez le massacre
Croquemitoufle
Četník z Champignolu
Petit prof, Le
1958 Bordée, En
Les Motards
Mon coquin de père
Posledních pět minut (TV seriál)
1957 Cinq millions comptant
Nous autres à Champignol
1956 Bébés à gogo
Duraton, Les
Joyeuse prison, La
Lumières du soir, Les
1954 Beránek s pěti nohama
Deux font la paire, Les
Escalier de service
Oeil en coulisses, L'
1953 Belle mentalité
Portrait de son pere, Le
Virgile

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace