foto

Ladislav Moulis ml.

  • nar. 1988
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2014 Krásná neznámá (studentský film)
Parádně pokecal
2010 Chceme čistý boty (studentský film)

Dokumentární

2011 Go! (TV film)
Putování časem paní Marie Malé (TV film)
2010 Do ticha hraj mi dál (TV film)
JUDr. Michal Danišovič (studentský film)
Slyšet znít dřevo (TV film)
2009 Brahmaputra
Návraty do bílé samoty (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Aljaška (TV film)
2001 S bráchou na Aljašce (TV seriál)

Režijní filmografie

2014 Krásná neznámá (studentský film)

Dokumentární

2014 V rytmu řeky (TV film)
2013 Hráč bez limitu (TV film)
Tisíc mil

Scenáristická filmografie

2014 Krásná neznámá (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace