Reklama

Reklama

Charlotte Le Bon

Charlotte Le Bon

nar. 04.09.1986 (37 let)
Montréal, Quebec, Kanada

Biografie (1)

Přestože Charlotte Le Bon pochází z herecké rodiny, stát se herečkou nikdy nebylo jejím dětským snem, a tak se v 16 letech rozhodla pro kariéru modelky. Touto prací se živila osm let, jak sama ale uvedla, být modelkou nenáviděla. V roce 2011 se odstěhovala do Paříže, kde jí nakonec její herecké geny přece jen dostihly. Na televizní obrazovce se mladá herečka začala pravidelně objevovat nejdříve coby rosnička "Miss Météo" v populární francouzské komediální talk… (více)

Videa (2)

Anthropoid (2016)

Z natáčení 1 - Cillian Murphy, Jamie Dornan, Pete Shilaimon, Anna Geislerová, Charlotte Le Bon

Zajímavosti (2)

Anthropoid (2016)

  • Marie Kovárníková (ve filmu Charlotte Le Bon), Lenka Fafková (Aňa Geislerová) s celou rodinou, Aťa Moravec (Pavel Řezníček) s otcem a dalších více než 250 lidí, kteří byli gestapem vytipováni jako pomocníci parašutistů, byli ve skutečnosti odvezeni do koncentračního tábora Mauthausen a tam v říjnu roku 1942 popraveni. Vladimír Petřek (Roman Zach) byl vězněn na Pankráci a popraven už v září 1942 na Kobyliské střelnici. Celou jeho rodinu nacisté také transportovali do koncentračních táborů. (Candice)

Anthropoid (2016)

  • Lenka Fafková (Aňa Geislerová) a Marie Kovárníková (Charlotte Le Bon) nebyly zdaleka jedinými láskami Jozefa Gabčíka (Cillian Murphy) a Jana Kubiše (Jamie Dornan). Oba muži měli hned několik známostí zároveň a nezřídka jim i slibovali manželství. K dalším známým partnerkám atentátníků patřily mladičké sestry Ellisonovy v Anglii, vdova Anna Malinová v Praze a Marie Žilanová v Plzni. Lenka a Marie jsou jakousi směsicí těchto žen. (Candice)

Galerie (109)

Reklama

Herečka

Režisérka

Filmy
2022

Falcon Lake

Krátkometrážní
2018

Judith Hôtel

Scenáristka

Filmy
2022

Falcon Lake

Krátkometrážní
2018

Judith Hôtel

Host

Reklama

Reklama