foto

Jan Ponocný

  • nar. 9.7.1965 (51 let)
    Třinec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Skladatel, producent, kytarista, zpěvák je jediným členem jednočlenného orchestru Circus Ponorka (založen 2006). Podílel na několika desítkách CD. Živě vystupoval devět let s Ivanem Hlasem, nebo s Annou K, v polovině devadesátých let založil skupinu Circus Praha ve které zpíval americký zpěvák Bradley Stratton, a která vydala dvě alba u firmy Universal.  Živě vystupuje od roku 1998 s Mekym Žbirkou. Produkoval například nahrávky L. Filipové, J. Ledeckého, M. Maxy, I. Hlase, J. Kirschner, nebo M. Žbirky (toho společně s Ivanem Králem). Jeho písně nahráli například: Ewa Farna, Helena Zeťová, Anna K., Václav Koubek, I. Csáková, Laura a její tygři, H. Vondráčková, I. Hlas, Zdeněk Drda, Jean Couture nebo Bradley Stratton.

Roman "kikulin" Porteš

Skladatelská filmografie

2015 Šest dní (studentský film)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (E01)
Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2004 Vaterland - Lovecký deník

Dokumentární

2014 Adopce: Konkurz na rodiče

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

2013 Revival

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace