foto

Jan Ponocný

  • nar. 9.7.1965 (50 let)
    Třinec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Skladatel, producent, kytarista, zpěvák je jediným členem jednočlenného orchestru Circus Ponorka (založen 2006). Podílel na několika desítkách CD. Živě vystupoval devět let s Ivanem Hlasem, nebo s Annou K, v polovině devadesátých let založil skupinu Circus Praha ve které zpíval americký zpěvák Bradley Stratton, a která vydala dvě alba u firmy Universal.  Živě vystupuje od roku 1998 s Mekym Žbirkou. Produkoval například nahrávky L. Filipové, J. Ledeckého, M. Maxy, I. Hlase, J. Kirschner, nebo M. Žbirky (toho společně s Ivanem Králem). Jeho písně nahráli například: Ewa Farna, Helena Zeťová, Anna K., Václav Koubek, I. Csáková, Laura a její tygři, H. Vondráčková, I. Hlas, Zdeněk Drda, Jean Couture nebo Bradley Stratton.

Roman "kikulin" Porteš

Skladatelská filmografie

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2004 Vaterland - Lovecký deník

Dokumentární

2014 Adopce: Konkurz na rodiče

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

2013 Revival

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace