foto

Miguel Herz-Kestranek

  • nar. 3.4.1948 (68 let)
    St. Gallen, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Komödie der Eitelkeit (divadelní záznam)
2013 Angelika
Černá díra (TV film)
2012 Der Meineidbauer (TV film)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Reigen (TV film)
The Other Wife (TV seriál)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Cesta za pokladem (TV film)
2010 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Koma (TV film)
Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
Hříšnice (TV film)
Sotto il cielo di Roma (TV film)
Zrovna Afrika (TV film)
2009 Der Fall des Lemming
Johanna (TV film)
Wer hat Angst vorm schwarzen Mann? (TV film)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti: Smrt v dubovém lese (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Duhový sen (TV film)
Inga Lindström: Víkend v Söderholmu (TV film)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
12 znamení (TV seriál)
2006 Freccia nera, La (TV seriál)
Herzdamen (TV film)
Hra lásky a života (TV film)
Klimt
König der Herzen (TV film)
Kráska a pirát (TV film)
Růže mezi trním (TV film)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Agathe kann's nicht lassen: Alles oder nichts (TV film)
Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
Die Spur im Schnee
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Holky to chtěj taky 2
Hrdost a vášeň (TV film)
Láska prochází žaludkem (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
Básník
Můj muž, můj život a ty (TV film)
Odvážní andělé (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria, Der (TV film)
Kumpáni (TV seriál)
Láska pod bílými plachtami (TV film)
Sass
Sinan Toprak (TV seriál)
Vzpoura (TV film)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Stimme des Herzens (TV film)
Vendeta (TV film)
1999 Big Ben - Smrt na Hahnenkammu (TV film)
Jets - Život na hraně (TV seriál)
Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
Rackové ve větru (TV film)
1998 Drei Tage Angst (TV film)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Bella Ciao (TV film)
Kalkuliertes Risiko (TV film)
Sardsch (TV seriál)
1996 Ďábelský anonym (TV film)
Drei in fremden Betten (TV film)
Klinika pod palmami (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Daniel, Philipp und das Wunder der Liebe (TV film)
Kapital, Das (TV film)
Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
Radetzkymarsch (TV seriál)
Schade um Papa (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Tonino und Toinette (TV film)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Fall Lucona, Der
1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)
Mstitel (TV seriál)
1991 Strauss Dynasty (TV seriál)
Wolfgang A. Mozart
1990 Mademoiselle Ardel (TV film)
Meister des jüngsten Tages, Der (TV film)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
Moselbrück (TV seriál)
'38
1986 Tatort - Schnee vom vergangenen Jahr, Der (TV film)
Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)
Tatort - Nachtstreife (TV film)
1984 Der Leutnant und sein Richter (TV film)
Goldene Zeiten - Bittere Zeiten (TV seriál)
Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1983 Richard Wagner (TV seriál)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Auf Sommerfrische – Unterwegs mit Katie Straßer (TV film)
2012 Bergwelten (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace