foto

George Newton

  • nar. 5.4.1957 (60 let)
    Sedgefield, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rossi's Boyz
2015 Predator Dark Ages
2014 Paddington
2013 Five Pillars
Molly Crows
2011 Buranský masakr
2010 Krev pelikána
2009 Bunny a býk
2007 Control
2006 Taková je Anglie
2004 Boty mrtvého muže

TV seriály

2015 This Is England '90 (TV seriál)
2011 This Is England '88 (TV seriál)
2010 This Is England '86 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace