foto

Jaromír Nekuda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

1996 Hospoda (TV seriál)
1989 Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka (TV film)

Dokumentární

2016 Zkáza krásou
2002 Na toulavém kole (TV seriál)

TV pořady

1997 Úsměvy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace