foto

John Lee Hancock

  • nar. 15.12.1956 (59 let)
    Longview, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

2016 The Founder
2013 Inside Amy Schumer (TV seriál)
Zachraňte pana Bankse
2009 Zrození šampióna
2004 Pevnost Alamo
2002 Hráč
2000 Falcone (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1991 Hard Time Romance

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Long Shadow of Dirty Harry, The

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace