foto

Marcel Charvey

  • nar. 22.2.1916
    Marseille, Francie
  • zem. 21.4.1995 (79 let)
    Puteaux, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Bobo la tête
Comme une femme
La vie des autres (TV seriál)
1979 Photos scandale
1978 Amours sous la révolution: Les amants de Thermidor, Les (TV film)
Láska s otazníkem
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1975 Archisexe, L'
1974 Filles expertes, Les
Passagère, La (TV seriál)
Une affaire à suivre (TV film)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
Životní šance
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Six hommes en question, Les (TV film)
1971 L'échafaudage (TV film)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1970 Bal du comte d'Orgel, Le
La promesse de l'aube
Nathalie, l'amour s'éveille
Těžké loučení
1969 Candice, ce n'est pas sérieux (TV seriál)
Fortune (TV seriál)
Gros malins, Les
Petit monde de Marie-Plaisance, Le (TV seriál)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
Velký šéf
1968 Eugénie Grandet (TV film)
1967 Kráska dne
Salle n° 8 (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 A 077, sfida ai killers
Paris au mois d'août
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Baratineurs, Les
Bonheur conjugal, Le (TV seriál)
Diamantový biliár
La Métamorphose des cloportes
Majordome, Le
Seule à Paris (TV seriál)
Tête du client, La
Un mari à un prix fixe
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
Caméra explore le temps: Mata Hari, La (TV film)
Coplan prend des risques
Du grabuge chez les veuves
Pán ze společnosti
Patate
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1962 Dossier 1413
Inspektor Leclerc (TV seriál)
1961 Cave se rebiffe, Le
Les Lions sont lâchés
Président, Le
Rendez-vous de minuit, Le
1960 Business
Famille Fenouillard, La
Rouge (TV film)
1959 Brigade des moeurs
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
Et par ici la sortie
Le colonel est de la revue
Pařížanka
1956 Inspecteur connaît la musique, L'
Pitié pour les vamps
Zatracená holka
1955 Nana
Villa sans souci, La
1954 Après vous, duchesse
Le guérisseur
Leguignon guérisseur
Le viconte de Bragelonne
Ma petite folie
Otec, matka, služka a já
Votre dévoué Blake
1952 Cent francs par seconde
C'est arrivé à Paris
Krásky noci
La jeune folle
Monsieur Leguignon Lampiste
Trou normand, Le
1951 Adresát neznámý
Muž, který prochází zdí
Table-aux-Crevés, La
1950 Et moi j'te dis qu'elle t'a fait d'l'oeil!
Le roi Pandore
Nous irons à Paris
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Branquignol
Rendez-vous de juillet
1948 La dame d'onze heure
Mademoiselle s'amuse
1947 Aventures de Casanova, Les
Silence est d'or, Le
1946 Destins
1942 À vos ordres, Madame
Mademoiselle Swing
1941 Chèque au porteur
1937 Claudine à l'école
1935 Připravte k boji
Zkáza pevnosti Ksur
1934 Le malade imaginaire

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace