foto

Petr Hojda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2016 Lída Baarová
Muzikál aneb Cesty ke štěstí
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Sebemilenec (TV film)
2009 Oko ve zdi
2007 Na vlastní nebezpečí
2005 Doblba!
2004 Román pro ženy
2002 Sen
1999 Hanele
1995 Divoké pivo
Jak chutná smrt
Válka barev
1994 Winterreise, Die (TV film)
1993 Trnová koruna z pampelišek (TV film)
1992 Kráva
Lady Macbeth Mcenského újezdu
Zamilovaná (TV film)
1991 Někde je možná hezky
1989 Dynamit
Příběh '88
1987 Devět kruhů pekla
1980 Peripetie (studentský film)
1977 Agnežka (studentský film)

Dokumentární

2005 Historik Josef Pekař
1987 Jak se dělal 'Discopříběh' (TV film)

TV pořady

1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Lucie Bílá - Když tančí ďábel s andělem (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace