foto

Carsten Bjørnlund

  • nar. 28.6.1973 (43 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 All Inclusive
2013 Střelec
Vykonavatel (TV film)
2011 ID:A
Labrador
Věc: Počátek
2010 Milí lidé
2008 Comeback
Jízdenka do Korsoru
2005 Den rette ånd
2004 Nechte maličkých...
2003 Arven
2002 Debutanten

TV seriály

2014 Dědictví (TV seriál)
2012 Rita (TV seriál)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
2009 Pact (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2008 Album (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Dokumentární

2000 Udstillede, De

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace