foto

Greg Ellis

  • nar. 21.3.1968 (48 let)
    Wigan, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Lví hlídka (TV seriál)
2015 Forsaken
2014 Batman: Útok na Arkham
Pošťák Pat
Star Wars Povstalci (TV seriál)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
Khumba
2012 Alcatraz (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Foodfight!
High Fructose Adventures of Annoying Orange, The (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Rogue (TV film)
Scooby Doo a cirkus vlkodlaků
Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
Tron: Povstání (TV seriál)
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
Zpověď (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa, The (TV seriál)
Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Dantovské peklo
Generator Rex (TV seriál)
Gigantic (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Tom a Jerry: Sherlock Holmes
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Otravný pomeranč (TV seriál)
Star Trek
Trust Me (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Dr. Dolittle 4
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
2007 Beowulf
Invaze buranů (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz
Dexter (TV seriál)
Garfield 2
Legion of Super Heroes (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Bratz (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Final Fantasy VII: Advent Children
Góóól!
Jake in Progress (TV seriál)
Mr. & Mrs. Smith
Sběratelé kostí (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Invader ZIM (TV seriál)
Megiddo: The Omega Code 2
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Na konci všech válek
24 hodin (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Angry Beavers, The (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Titanic
1993 Akta X (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1989 Paradise Club, The (TV seriál)
1988 Madame Sousatzká
1986 Bread (TV seriál)
Brush Strokes (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1989 Heat Is On, The

TV pořady

2002 Summer Music Mania 2002 (TV pořad)
2001 Teen Choice Awards 2001, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace