foto

Todd Williams

  • nar. Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Todd Williams III. se narodil v Queens, NY, 11. září 1977. O hereckou kariéru začal usilovat, ještě když studoval na manhattanské střední škole Talent Unlimited High School. Jelikož ale chtěl mít nějaký záložní plán, rozhodl se prozkoumat svá další umělecká nadšení, takže jakmile odmaturoval, přihlásil se na obor ‚hudební průmysl' na newyorkské NYU (New York University). Nebyl však spokojen, proto NYU opustil a zaměřil se na svou hereckou kariéru naplno.

Poté co si prošel několika reklamami, ať už hranými nebo komentovanými, uskutečnil si svůj debut - ve filmu  s Kerry Washingtonovou si zahrál v kritiky uznávaném snímku LIFT. Několikrát se objevil v televizi v seriálech jako například ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI nebo PÁSMO SOUMRAKU (původní THE TWILIGHT ZONE). Zatímco se tu a tam objevoval ve TŘETÍ HLÍDCE, začal společně s Michaelem Madsenem hrát  v seriálu TILT.

V roce 2005 se přestěhoval do Los Angeles, a zajistil si spoustu rolí v seriálech, v nichž hostoval - KRIMINÁLKA LAS VEGAS, KRIMINÁLKA MIAMI, THE GAME. K tomu navíc získal další hlavní roli v nezávislém snímku THE LAST STAND. Také ztvárnil Connora Jordana ve čtvrté řadě UPÍŘÍCH DENÍKŮ a po dvou sezónách v OCHRANĚ SVĚDKŮ začal pravidelně vystupovat v seriálu CHICAGO: ZÁKON ULICE, který měl premiéru 7. února 2011.

Irena "AIMÉE" Krejčová

Herecká filmografie

2016 Good Behavior (TV seriál)
2015 San Andreas
2014 Silver Skies
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Last Stand, The
Superman se vrací
2005 Head Cases (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Lift
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace