Reklama

Reklama

Martín Karpan

Martín Karpan

nar. 03.06.1974 (49 let)
Villa Del Parque, Buenos Aires, Argentina

Biografie (1)

Carlos Martin Karpan je argentinský herec. Studoval obor filmová režie na univerzitě v Buenos Aires, ale uvědomil si že ho režírování nebaví. Rád se zúčastňuje karnevalů v hlavním městě Argentiny. Na střední škole účinkoval ve školních představeních. Po střední se rozhodl, že vysokou školu studovat nebude a chtěl se začít věnovat herectví. Často se maskuje, aby ho na ulici nikdo nepoznal. Jeho otec byl také herec a matka neměla zaměstnání. Svou kariéru začal jako… (více)

Zajímavosti (3)

Bella Calamidades (2010)

  • Seriál se měl původně jmenovat „Lola Calamidades“ a měl být uveden již koncem roku 2008 – natočen byl však pouze pilot, v němž si ústřední dvojici zahráli Christian Meier a Danna García, nicméně natáčení seriálu započalo až 17. srpna o rok později a Meier odstoupil kvůli jiným závazkům. Nahradit jej měl Martín Karpan, avšak ten dle studia neměl s hrdinkou tu správnou chemii a roli nakonec získal Segundo Cernadas. (fiLLthe3DD)

Pravá tvář vášně (2008)

  • Herečka Maritza Rodríguez (Sara Andrade) se v roce 2021 nechala slyšet, že během natáčení si moc nesedla s hereckým kolegou Martínem Karpanem (Daniel Montiel). Dodala ale, že i navzdory napjaté atmosféře oba herci nakonec udrželi nervy na uzdě a ke konfliktům nedocházelo. Jejich postavy zde paradoxně mají spoustu mileneckých scén. (fiLLthe3DD)

Galerie (3)

Reklama

Herec

Reklama

Reklama