foto

Lyle Workman

  • nar. 21.10.1957 (59 let)
    San Jose, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Santa je pořád úchyl
2014 Šéf
2013 Kouzelníci
Našrot
2012 Jako za starejch časů
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
2011 Win Win
2010 Dostaň ho tam
2009 Kšeftáři
2008 Kopačky
Yes Man
2007 Superbad
2005 40 let panic
2004 Woman at the Beach
2001 Ranaři

TV seriály

2017 Crashing (TV seriál)
Artie Lange (S01E01)
Sun Records (TV seriál)
2016 Love (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl

TV pořady

2001 Dinner for Five (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace