foto

Ramon Tikaram

  • nar. 16.5.1967 (49 let)
    Singapur
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dragonfly
Jupiter vychází
2014 Happy Valley (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
Man Down (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
2012 Kidnap Diaries, The (TV film)
White Heat (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Identity (TV seriál)
2009 Finální hra
Jak běží život (TV seriál)
Moving On (TV seriál)
2008 Děkan Spanley
Speed Racer
Wired (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
My Spy Family (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
2006 Mischief Night
Poslední dny sopky Krakatoa (TV film)
Take 3 Girls
Tripping Over (TV seriál)
Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2004 Mighty Boosh (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2001 Crossroads (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Waiting at the Royal (TV film)
1999 Holby City (TV seriál)
Loupež za bílého dne (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
Supply & Demand (TV film)
1996 Kámasútra
Kufr plný drog (TV film)
This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Ostrov hrdlořezů
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Cortéz (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)

TV pořady

1999 Rove (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace