foto

Petr Mareček

  • nar. 12.2.1989 (27 let)
    Kroměříž, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Petr Mareček se narodil 12 února 1989. Už od malička chtěl být hercem a zpěvákem. Od malička chodil do sboru, v 18letech se přihlásil do soutěže X factor, kde skončil ve druhém kole. Následovaly soutěže Československá superstar, Elán je Elán a Československo má talent, kde Petr opět z druhého kola nepostoupil. Svůj herecký sen si splnil v seriálu Borgia, kde hrál vojáka a v novém zpracování Angeliky, kde si zahrál žebráka. Na konci roku 2012 napsal námět k filmu Zemřít šťastný, ke kterému Petr dělá i produkci a sám si v něj i zahraje.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

2016 Zemřít šťastný
2015 Stopy života - Mateřská láska (TV film)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2013 Angelika
2011 Borgia (TV seriál)

TV pořady

2012 Česko Slovensko má talent 3 (TV pořad)
2009 Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2008 X Factor (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace