foto

Adrian Topol

  • nar. 4.2.1981 (35 let)
    Zabrze, Slezské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Dresden Mord - Nachtgestalten
Schneeflöckchen
2015 Hanna Hellmann - Der Ruf der Berge (TV film)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Sophie kocht (TV film)
… und dann kam Wanda (TV film)
2014 Frühlingsgeflüster (TV film)
2013 Běž, chlapče, běž
2012 Kosmáček (TV film)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Lindburgs Fall (TV film)
Polské velikonoce
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
Ztracený čas
2010 Černý les
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Tag und Nacht
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
Dýchání pod vodou (TV film)
Listopadové dítě
Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
Tatort - Tod einer Heuschrecke (TV film)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 An die Grenze (TV film)
Der andere Junge
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Maya
Mörderischer Frieden
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Fahrer (TV film)
Černý svědek (TV film)
Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Franz + Polina
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Rabenbrüder
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Die geöffnete Order (studentský film)
Die Letzte Schlacht (TV film)
Kombat Sechzehn
Lächeln der Tiefseefische, Das
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Tajné kanály (TV film)
2004 Bloch - Fleck auf der Haut (TV film)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tatort - Teufelskreis (TV film)
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
Tears of Kali
2003 Königskinder (TV film)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
Tatort - Die Liebe und ihr Preis (TV film)
Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2007 Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace