foto

Jan Baset Střítežský

  • nar. 1973
    Gottwaldov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2016 Křižáček
2014 Díra u Hanušovic
Fair Play
Slovensko 2.0
2011 Alois Nebel
Dům
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
2001 Malé veličkosti (studentský film)
Nemůžem usnout (studentský film)
2000 Akrobat (studentský film)
O chlapci v kopačkách (studentský film)
Tvář (studentský film)
1999 Prach (studentský film)
1998 Defector (studentský film)
Nastupujte pouze do výtahu, který pojede vaším směrem (studentský film)
Život na zámku (studentský film)

Dokumentární

2015 Amerika
2011 Oči tygra
2010 Stalking (TV film)
2009 Druhý život dřeva
Mlčeti zlato
Pahrbek český (TV film)
2007 Vládneme, nerušit (TV film)
2006 Věci (studentský film)
2005 4 věci

TV pořady

2002 Folkomotivy (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Film o filmu: Dům (TV film)

TV pořady

2015 Český lev 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace