foto

David Clennon

  • nar. 10.5.1943 (73 let)
    Waukegan, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Men's Group
2015 Amigo Undead
Reversion
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 24 (S02E11)
Chapter 15 (S02E02)
Zmizelá
2013 Mr. Jones
2011 Dobrý doktor
Ghost Phone: Phone Calls from the Dead
J. Edgar
2010 Těžká rozhodnutí
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
Spasení Sarah Cainové
2006 Po právu (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Vlajky našich otců
2005 Constellation
Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Syriana
Tráva (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zábavný společník
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
LAX (TV seriál)
Silver City
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Elita
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Visit, The
1999 Druhá šance (TV seriál)
Mission Hill (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Maggie (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Podoby lásky
Schody (TV film)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Město šílenců
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Světlo mého srdce
1995 Cybill (TV seriál)
Dos crímenes
NewsRadio (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Staré hříchy (TV film)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tecumseh: The Last Warrior (TV film)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Havárie letu 7 (TV film)
Matiné
Prváci (TV seriál)
Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 Když má muž problémy
Muž bez spánku
1990 Drsná čtvrť
Image (TV film)
Snílek (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Bláznivý výlet
Hořící kříže
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (TV film)
On je má dívka
thirtysomething (TV seriál)
Trouble with Dick, The
1986 Krev a orchideje (TV film)
Orlové práva
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Sladké sny
1984 Best Kept Secrets (TV film)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Zamilován
1983 Hanna K.
Special Bulletin (TV film)
Správná posádka
Star 80
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
Escape Artist, The
Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
Nezvěstný
Věc
1981 Park Place (TV seriál)
1980 Gideonova polnice (TV film)
Marriage Is Alive and Well (TV film)
Reward (TV film)
Ztraceni beze stop
1979 Billy in the Lowlands
Byl jsem při tom
1978 Jdi, řekni Spartským
Návrat domů
On the Yard
Ponorka na dně
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Greatest, The
Panic in Echo Park (TV film)
Rafferty (TV seriál)
1976 Cesta ke slávě
Helter Skelter (TV film)
1975 Crime Club (TV film)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Migrants, The (TV film)
1973 Kojak (TV seriál)
Papírová honička
1964 NET Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace