foto

Jiří Černý

  • nar. 25.2.1936 (80 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Šedá zóna (TV seriál)
2015 Česká cesta - a.z.
Zvláštní znamení touha (TV seriál)
2014 Magický hlas rebelky
Znovu 89 (koncert) - a.z.
Život podle Václava Havla (TV film) - a.z.
2011 Neobyčejné životy: Václav Neckář (TV film)
2009 13. komnata Vladimíra Mišíka (TV film)
2008 Předčasná úmrtí: Radost (TV film)
2001 Předčasná úmrtí (TV seriál)
2000 Legendy folku a country (TV seriál)
1998 Bigbít (TV seriál)
Nevyjasněná úmrtí: Volný pád (TV film)
1989 Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)

TV pořady

2003 Poprask (TV pořad)
1994 Dům plný písniček (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace