foto

Jiří Černý

  • nar. 25.2.1936 (80 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Šedá zóna (TV seriál)
2015 Česká cesta - a.z.
Zvláštní znamení touha (TV seriál)
2014 Magický hlas rebelky
Znovu 89 (koncert) - a.z.
Život podle Václava Havla (TV film) - a.z.
2011 Neobyčejné životy: Václav Neckář (TV film)
2009 13. komnata Vladimíra Mišíka (TV film)
2008 Předčasná úmrtí: Radost (TV film)
2001 Předčasná úmrtí (TV seriál)
2000 Legendy folku a country (TV seriál)
1998 Bigbít (TV seriál)
Nevyjasněná úmrtí: Volný pád (TV film)
1996 Mňága - Happy End
1989 Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)

TV pořady

2003 Poprask (TV pořad)
1994 Dům plný písniček (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace