foto

Andreas Schmidt

  • nar. 23.11.1963 (52 let)
    Heggen, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Emma nach Mitternacht – Der Wolf und die sieben Geiseln (TV film)
Emma nach Mitternacht – Frau Hölle (TV film)
Odvážnému štěstí přeje
2015 Das Romeo-Prinzip (TV film)
Die Wallensteins - Dresdner Dämonen (TV film)
Reiff für die Insel – Katharina und der große Schatz (TV film)
Reiff für die Insel - Katharina und der Schäfer (TV film)
2014 Auf Das Leben!
Krauses Geheimnis (TV film)
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
Reiff für die Insel - Katharina und die Dänen (TV film)
2013 Banklady
Reiff für die Insel - Katharina und der ganz große Fisch (TV film)
Sputnik
2012 Deckname Luna (TV seriál)
Dobrodružství Hucka Finna
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
Dunkle Nest, Das (TV film)
Ein guter Sommer (TV film)
Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Faust
Jak princezny po nocích tancovaly (TV film)
Krauses Braut (TV film)
Rififi in Berlin
Tage die bleiben
2010 Eines Tages...
Jindřich IV. Navarrský
Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2009 Die Rebellin (TV film)
Jako přes tmavé sklo (TV film)
Krauseho kúra (TV film)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Láska v Bostonu (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Smaragdová svatba (TV film)
2008 Der Mond und andere Liebhaber
Fleisch ist mein Gemüse
Tatort - Borowski und das Mädchen im Moor (TV film)
Tatort - Der tote Chinese (TV film)
Zoogeflüster - Komm mir nicht ins Gehege! (TV film)
2007 Ďáblova dílna
Krauses Fest (TV film)
O Rampelníkovi
Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
Prasátko Rudy
Tatort - Roter Tod (TV film)
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
Gefangene
Kriminalista (TV seriál)
Mutterglück (TV film)
Neandertal
Stolberg (TV seriál)
Tatort - Aus der Traum (TV film)
2005 Im Schwitzkasten
Léto v Berlíně
Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
Strašidlo z Canterville (TV film)
2004 Bin ich sexy?
Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Farland
Folge der Feder!
Hunger auf Leben (TV film)
Ich will laufen! Der Fall Dieter Baumann (TV film)
Láska musí počkat (TV film)
Liebe auf Bewährung (TV film)
Männer wie wir
SOKO Wismar (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
2003 Alltag (TV film)
Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
Eierdiebe
Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Světlo v temnotách (TV film)
2002 Auszeit
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Erotic Tales - Porn.com
Hotte im Paradies (TV film)
Pigs Will Fly
2001 Der König vom Block
Der Solist - Niemandsland (TV film)
Gnadenlose Bräute (TV film)
Heidi M.
Herzrasen (TV film)
Julie's Geist
Planet Alex
Pravidla úspěchu
Schutzengel gesucht (TV film)
Verkehrsinsel
99euro-films
2000 Conamara
Crazy
1999 Gangster
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Silnější než smrt (TV film)
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Plus-minus null
Rodiči proti své vůli (TV film)
Starkes Team - Braunauge, Ein (TV film)
1997 Život - stavba povolena
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
Wilder Westerwald (TV film)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Černý pasažér
Durchreise (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
Zauberflöte, Die (TV film)
1990 Because
1989 Der Leibwächter (TV film)
Růžová zahrada
1988 Linie 1
Siebenstein (TV seriál)
1987 Peng! Du bist tot!
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)

TV pořady

2003 zibb (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace