foto

Roger Rees

  • nar. 5.5.1944
    Aberystwyth, Wales, Velká Británie
  • zem. 10.7.2015 (71 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Forever (TV seriál)
Diamonds Are Forever (E13)
Poslední přežije
2014 Jak prosté (TV seriál)
No Lack of Void (S02E20)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Flight Risk (S01E06)
2011 Almost Perfect
Portraits in Dramatic Time
2010 Submissions Only (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
2008 Narrows
2007 Invaze
2006 Cvokař
Dokonalý trik
Garfield 2
Růžový panter
2005 Nový svět
Šestý zápas
2004 Going Under
Starý lišák
2003 Tulse Luper Suitcases, Part 3: From Sark to the Finish, The
2002 Frida
Klub vyvolených
Král Škorpión
Návrat do Země Nezemě
2001 Ve tři ráno
2000 BlackMale
Generál (TV film)
1999 Jump
Krutá daň (TV film)
Sen noci svatojánské
Střípky vzpomínek
1998 Příští stanice Ráj
1997 Damian Cromwell's Postcards from America (TV seriál)
LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
Trouble on the Corner
1996 Boston Common (TV seriál)
Sudden Manhattan
Titanic (TV film)
Zkouška ohněm
1995 Dědictví zla (TV film)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Věž (TV film)
1992 Charles a Diana (TV film)
Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Přísně tajné prázdniny
1990 Další, prosím
Měsíční hory
1989 Return of Sam McCloud, The (TV film)
1988 Singles (TV seriál)
1987 Imaginary Friends (TV seriál)
The Finding (TV film)
1986 God's Outlaw
1984 Duch Vánoc (TV film)
Ebony Tower, The (TV film)
1983 Imaginary Friends (TV film)
Saigon v roce Kočky (TV film)
Star 80
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 Three Sisters, The (TV film)
1979 Performance of Macbeth, A (TV film)
Voysey Inheritance, The (TV film)
1978 Comedy of Errors, The (TV film)
1976 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
1975 Under Western Eyes (TV film)

Dokumentární

2012 The 66th Annual Tony Awards (TV film)
2001 Loop Dreams: The Making of a Low-Budget Movie
2000 Cheers: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 Shakespeare's Women & Claire Bloom
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
1982 Playing Shakespeare (TV seriál)

Režijní filmografie

1997 Oz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace