foto

Pavla Bečková

  • nar. Plzeň, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pavla se narodila v Plzni. Už od malička milovala zpěv, což jí vydrželo dodnes. Po základní škole vystudovala střední průmyslovou školu dopravní v Plzni. Potom šla na Vyšší odbornou školu hereckou v Praze, kde jejími učiteli byli Ondřej Zajíc, David Vejražka a Eva Horká. Momentálně účinkuje v divadlech J.K. Tyla v Plzni, v divadle Pluto v Plzni a v divadle AHA!. Objevila se ve všech dílech filmu Babovřesky jako sestra Glorie. Zahrála si v  seriálu Ohnivý kuře, opět jeptišku.

ryccoly

Herecká filmografie

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Trhy (E11)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Mimo realitu (E02)
2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
2013 Babovřesky

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace