foto

Tomáš Kraus

  • nar. 12.7.1976 (40 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (E15)
2015 Vybíjená
2014 Modelky s.r.o.
2013 Babovřesky
2012 Líbáš jako ďábel

Dokumentární

1998 Bigbít (TV seriál)

TV pořady

2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
2013 Divácké zprávy (TV pořad)
Zprávy z Vily (TV pořad)
2011 Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Film o filmu: Babovřesky 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace