foto

Matěj Cibulka

  • nar. 1978
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2015 Sedmero krkavců
2014 Andělé všedního dne
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2008 Den jednoho herce
2006 Maharal - Tajemství talismanu
Marta
2005 Pop (studentský film)
2004 ...umírám! (studentský film)
2003 Fajně (studentský film)
2001 Okénka
1999 O Jeníčkovi a Mařence

Dokumentární

2014 Adopce: Konkurz na rodiče
2013 Hoteliér
2011 Oči tygra
2010 Poslední lovci
2009 České milování (TV seriál)
Nebe, Peklo
2008 Tak to vidím já (TV seriál)
2007 Maledivy (TV seriál)
2001 J.C. - zkušenost s expresionismem (studentský film)

TV pořady

2008 Retro (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace