foto

Rosa Salazar

  • nar. 16.7.1985 (31 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rosa Bianca Salazar (narozena 16.7.1991) je kanadsko-americká herečka. Je známá především z rolí Zone DeHaven ze seriálu Famílie nebo jako sestra Maria ze seriálu American Horror Story: Murder House. V roce 2015 ji budeme moci vidět v dalším filmu ze série Divergent - Insurgent, kde ztvární postavu Lynn. Ve filmu Maze Runner: Scorch Trials ji budeme moci vidět v roli Brendy.

Od útlého dětství si přála stát se herečkou. Po nabytí dospělosti se přestěhovala do New Yorku, kde pracovala jako bavička v americkém, komediálním, internetovém serveru CollageHumor, na kterém se objevilo několik jejích skečů.

V roce 2009 se přestěhovala do Los Angeles, kde uspěla na castingu dvou úspěšných, televizních seriálů American Horror Story: Murder House a Famílie.

Jirikz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alita: Battle Angel
The Maze Runner: The Death Cure
2017 Good Crazy
CHiPs
2015 Labyrint: Zkoušky ohněm
Night Owls
Rezistence
Submerged
2014 Jamesy Boy
Pařba v Mexiku
Pro, The (TV film)
2013 Boomerang (TV film)
Království lesních strážců

TV seriály

2015 Hunt the Truth (TV seriál)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Stevie TV (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Birth (S01E11)
Open House (S01E07)
Halloween: Part 2 (S01E05)
další epizody (4)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Old Friends (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Good Crazy

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Good Crazy

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace