foto

Leslie Uggams

  • nar. 25.5.1943 (73 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Deadpool
2015 Empire (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Toe to Toe
1995 Under One Roof (TV seriál)
1993 Sugar Hill
1987 A Different World (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
1981 Sizzle (TV film)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1973 Lacinej fešák Eddie
1972 Black Girl
Skyjacked
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 That's Life (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1962 Two Weeks in Another Town

Dokumentární

1998 NY TV: By the People Who Made It - Part I & II
1965 The Wonderful World of Leslie Uggams (TV film)

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1969 The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
The 21st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace