foto

Leslie Uggams

  • nar. 25.5.1943 (73 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Deadpool
2010 Memphis Beat (TV seriál)
1973 Lacinej fešák Eddie
1972 Black Girl

Dokumentární

1965 The Wonderful World of Leslie Uggams (TV film)

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1969 The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
The 21st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace