foto

Dawid Ogrodnik

  • nar. 15.7.1986 (30 let)
    Wągrowiec, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O Grande Circo Místico
2016 Poslední rodina
2015 Discopolo
Otec
11 minut
2014 Slib
2013 Ida
Vedlejší účinky (TV film)
Život je úžasný
2012 Jsi bůh

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace