foto

Dawid Ogrodnik

  • nar. 15.7.1986 (29 let)
    Wągrowiec, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 O Grande Circo Místico
2015 Discopolo
Otec
11 minut
2014 Slib
2013 Ida
Život je úžasný
2012 Jsi bůh
Prawo Agaty (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace