foto

Gitta Schweighöfer

  • nar. 1954
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Rico, Oskar a ukradený kámen
Rosamunde Pilcher – Ein Doktor & drei Frauen (TV film)
2015 Chůvák
Macho Man
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2014 Be My Baby (TV film)
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
2013 Schlussmacher
Unter anderen Umständen - Der Mörder unter uns (TV film)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
Rosa Roth - Trauma (TV film)
Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Cizí holka (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
What a Man
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Elf Onkel
Jezero Weissensee (TV seriál)
Král zlodějů (TV film)
Mein Song für Dich (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Vždy připraven!
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Sexy milenec (TV film)
Sopka (TV film)
66/67 - Fairplay war gestern
2008 Čtyři do páru (TV film)
Dýchání pod vodou (TV film)
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Grenze
Meine fremde Tochter (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
Rudý baron
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2030 - Aufstand der Alten (TV seriál)
2006 Die Täuschung (TV film)
Kriminalista (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Schröderův báječný svět
Stolberg (TV seriál)
Tatort - Das ewig Böse (TV film)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Životy těch druhých
2005 Liebes Spiel
2004 Baal (TV film)
Jena Paradies
Otec Braun - Začarovaný případ (TV film)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace