foto

Nikos Kazantzakis

  • nar. 18.2.1883
    Hérakleion, Kréta, Osmanská říše
  • zem. 26.10.1957 (74 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

1998 Řecké pašije (TV film) - kniha
1988 Poslední pokušení Krista - kniha
1975 Hristos xanastavronetai, O (TV seriál) - kniha
1973 Diavlos Y - kniha
1972 Sorbas (divadelní záznam) - kniha
1969 Christ Recrucified (TV seriál) - kniha
1964 Řek Zorba - kniha
1957 Ten, který musí zemřít - kniha

Dokumentární

1987 Iera Moni Sina - kniha
1977 Kriti kai neoellines poiites - kniha

Scenáristická filmografie

1975 Christophe Colomb (TV film) - divadelní hra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace