foto

Marta Dancingerová

  • nar. Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Slíbená princezna (TV film)
2014 Až po uši (TV seriál)
Krásná neznámá (studentský film)
Limbo (studentský film)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
2012 Martin a Venuše
2011 Westernstory

TV pořady

2013 Dé pětka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace