foto

Bijan Daneshmand

  • nar. 16.8.1958 (58 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Night Manager (TV seriál)
Episode #1.6 (S01E06)
Zahaleni stínem
2014 Suspects (TV seriál)
2012 From Tehran to London
2011 Na straně osm (TV film)
2+2=5
2010 Zelená zóna
2009 Ženy bez mužů
2008 Labyrint lží
2007 Inseparable
The Omid Djalili Show (TV seriál)
2005 Mnichov
2004 20 Fingers
2002 MI5 (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace