foto

Steve Valentine

  • nar. 26.10.1966 (49 let)
    Bishopbriggs, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Steve Valentine se narodil 26. 10. 1966. ve Skotsku, měří 196cm. Kromě hraní se věnuje taky jízdě na koni a na tobogánu a tanci. Pracoval jako DJ, a je taky profesionální kouzelník. Se svojí manželkou Shari se v roce 2005 rozvedli. Dříve jsme ho mohli vídat v seriálech jako Můj přítel Monk, Dr. House, Jen mě zastřelit, Will & Grace, Zaklínání nebo Dharma a Greg. Zahrál si ale například taky ve filmech jako Mars útočí, Smrt přichází v bílém, Kouzelníci z Waverly  nebo Spiderman 3. Momentálně je ženatý s herečkou Innou Korobkinou, mají dceru Evie Rose (7. 10. 2011.) a žijí v LA.

BubbleGum

Herecká filmografie

2016 Midnight Man, The
2015 Muž na laně
One Big Happy (TV seriál)
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2013 Santa Switch (TV film)
Turbo FAST (TV seriál)
2010 Avalonská střední (TV film)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Vánoční koleda
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace