foto

Steve Valentine

  • nar. 26.10.1966 (50 let)
    Bishopbriggs, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Steve Valentine se narodil 26. 10. 1966. ve Skotsku, měří 196cm. Kromě hraní se věnuje taky jízdě na koni a na tobogánu a tanci. Pracoval jako DJ, a je taky profesionální kouzelník. Se svojí manželkou Shari se v roce 2005 rozvedli. Dříve jsme ho mohli vídat v seriálech jako Můj přítel Monk, Dr. House, Jen mě zastřelit, Will & Grace, Zaklínání nebo Dharma a Greg. Zahrál si ale například taky ve filmech jako Mars útočí, Smrt přichází v bílém, Kouzelníci z Waverly  nebo Spiderman 3. Momentálně je ženatý s herečkou Innou Korobkinou, mají dceru Evie Rose (7. 10. 2011.) a žijí v LA.

BubbleGum

Herecká filmografie

2016 Midnight Man, The
Pup Star
2015 Muž na laně
One Big Happy (TV seriál)
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Gorilí exces (S07E23)
2013 Santa Switch (TV film)
Turbo FAST (TV seriál)
2010 Avalonská střední (TV film)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Vánoční koleda
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace