foto

Nikodem Rozbicki

  • nar. 4.6.1992 (24 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Kochaj
Powiedz tak! (TV seriál)
2015 Červený pavouk
Listy do M. 2
Nie rób scen (TV seriál)
2014 Slib
2012 Bejby Blues
Prawo Agaty (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Cool Plants - Cisza (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace