foto

Pamela Roylance

  • nar. 27.3.1952 (64 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Criminal Criminals
2013 Ona
The East
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 The Social Network
2009 HBO Imagine (TV film)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2007 Chuck (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Hexina
1990 Dark Avenger (TV film)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Addicted to His Love (TV film)
Půlnoční linka (TV seriál)
Smrtící diamant
1986 Designing Women (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
Little House: The Last Farewell (TV film)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Slumber Party Massacre, The
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace