foto

Guido Alberti

  • nar. 20.8.1909
    Benevento, Itálie
  • zem. 3.8.1996 (86 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1993 Donne in un giorno di festa
1991 Portaborse, Il
1990 Alcune signore per bene
1988 Strach a láska
Valentina (TV seriál)
1985 Herbe rouge, L' (TV film)
Saving Grace
1984 I ragazzi di celluloide 2 (TV seriál)
Un amour interdit
1983 Měsíc v kanálu
1981 Giochi del diavolo, I (TV film)
Guérilléra, La
Trojúhelník mafie
1980 Luca il contrabbandiere
Lulù (TV film)
1978 I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál)
Storie della Camorra (TV seriál)
Švýcarská aféra
1977 Bobby Deerfield
Cinico, l'infame, il violento, Il
1976 Černý korzár
Napoli violenta
1975 Giustiziere sfida la citta, Il
Roma drogata: la polizia non puň intervenire
Sensualità è un attimo di vita, La
1974 Fatevi vivi: la polizia non interverrà
Milán nenávidí: policie nemůže střílet
Spasmo
Testimone deve tacere, Il
Violons du bal, Les
1973 Dva muži ve městě
Krvavé ruce zákona
Metti... che ti rompo il muso
Ragazza fuoristrada, La
Sans sommation
Tony Arzenta
1972 A come Andromeda (TV seriál)
Co?
Cool Million (TV film)
1971 Dekameron
Deset strašných dní
Giornata nera per l'ariete
1970 Kalifka
Regine, Le
1969 Generace oné doby
Ruba al prossimo tuo
1968 Il circolo Pickwick (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (TV seriál)
Pas de roses pour OSS 117
Prova generale, La
Qualsiasi prezzo, A
1967 Un choix d'assassins
1966 Spara forte, piů forte, non capisco
1965 Casanova '70
La Fabuleuse aventure de Marco Polo
Měkkota
Su e giù
Vojandy
1964 Aimez-vous les femmes?
Fuga, La
Grain de sable, Le
1963 Kat
Luisa Sanfelice (TV seriál)
Ruce nad městem
8 1/2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace