foto

Ivan Hubač

  • nar. 26.3.1953 (63 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2016 Lída Baarová
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti: Podfuk (TV film)
2001 Azyl (TV film)
Černí andělé (TV seriál)
Červená karta (TV film)
Experiment (TV film)
Help For You (TV film)
Manželka Ronalda Sheldona (TV film)
May Day (TV film)
Pokoj bez oken (TV film)
Requiem (TV film)
Trosečník (TV film)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
1997 Trampoty pana Humbla (TV film)
1993 Hadí pohledy (TV film)
Vikingové z Bronských vršků (TV film)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
1984 Jestřábí věž (TV film)
Nade mnou země (TV film)
1982 Portrét (TV film)
Zahrada dětí (TV film)
1980 Pohoří královny Maud (TV film)
Skapinova šibalství (TV film)
1977 Láska poručíka Bentze (TV film)
Mílaři (TV film)
1976 Posel dobrých zpráv (TV film)

Hudební videoklipy

2016 Lucie Bílá - Když tančí ďábel s andělem (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace